O nama

O nama

Naše poslovanje korijene vuče iz porodične tradicije stare preko 100 godina, koja se generacijama prenosi s koljena na koljeno.

Krenulo se od male pekare u travničkoj mahali Šumeće, da bi vlastitim ulaganjima i opremanjem naše pekare u centru Travnika pokrenuli ozbiljniji razvoj kompanije.

Slijedilo je otvorenje Motela ABA, druge pekare, nekoliko naših prodajnih mjesta, te benzinskih pumpi u Donjem Vakufu, Travniku i Bugojnu.

Razvoj kompanije ABA d.o.o usmjeren je u pravcu povećanja kvalitete usluge uz povećanje broja radnih mjesta.

Naši planovi koji se uspješno realiziraju, te nesebična podrška kupaca, korisnika usluga i poslovnih partnera nam pokazuju da smo na dobrome putu.

Osoblje ABA d.o.o neprekidno se usavršava kako bi svako iz svoje oblasti bio u stanju ispunjavati najviše standarde.

Nudimo:

PEKARSKE PROIZVODE

U našoj ponudi nalaze se sve vrste slanih i slatkih pekarskih proizvoda, tradicionalne bosanske pite i kolači

SMJEŠTAJ

U Motelu ABA nudimo udoban smještaj i historijskoj jezgri Travnika. Gostima je na raspolaganju SAT-TV, besplatan WiFi i parking.

KVALITETNO GORIVO

Benzinske pumpe ABA u Donjem Vakufu, a uskoro i u Travniku nude provjereno najkvalitetnije gorivo distributera za Bosnu i Hercegovinu.

ODMORIŠTA

Na našim benzinskim pumpama, ali i u pekarama pronaći ćete i kutak za sebe, gdje ćete u miru i ugodnom okruženju biti u prilici konzumirati neke od naših mnogobrojnih proizvoda.

Pekare ABA Travnik
Na raspolaganju smo vam

KONTAKTIRAJTE NAS


Na raspolaganju smo za sve vaše upite. Molimo da nam ne dostavljate upite za zaposlenje, pošto za svako otvoreno radno mjesto objavljujemo oglas na ovoj web stranici, te na našim Facebook stranicama.

Direkcija:

+387 30 518 158

Benzinske pumpe:

Donji Vakuf: +387 30 260 712

Travnik: +387 30 540 162

Bugojno: +387 30 260 712

Motel ABA:

ul. Šumeće bb.

72 270 Travnik

+387 30 511 462

Pošaljite nam E-mail: